Tuesday, November 1, 2011

kusut





payah la manusia jenis ni..taunya nak senang hidup dia je..aku isi air, dia minum, aku minum suku, dia minum 14 suku..time aku nak minum..dah kosong..bila kosong buat bodoh,x reti nak isi balik..


tak tau nak kata ape..last2 aku jugak yg isi..


'' kalo dah rasa senang atas kebaikan orang lain, cuba plak buat kebaikan untuk kesenangan orang lain''
ingat tu..hidup ni ada philosophy give and take..kalo ko asyik take je memanjang, menyampah jugak orang yg give tu..menyampah ohkey!! menyampah!! sekali lagi..menyampah!!.. 


siot.rosak mood aku satu hari..


2 comments:

AfiQ said...

sabo amer..hehehe..manusia..biasa la tu..tp sgt suka kata-kata tuh,.

sekapur said...

aku x tahan la..mcm jadi hamba plak kat dia sorang tu..