Wednesday, April 20, 2011

apa yang seroNot di rumah??


salam, hye readers!!..erk..ade ke? 0.O

bila da cuti n ada kat umah ni..banyak la benda2 seronOt-seronot yang aku jadikan sebagai hobi time2 cuti gini..

usap2 badan Arcopal
tak kuasa aku nak ngadap ko pagi2, kene usap+gosok+sabun+lap badan cik Arcopal ni tiap2 ari..body flat dari dulu sampai la skarang, heran aku, camne dia boleh maintain slim, tapi tuan nya, sibuk nak diet..


layan Astro Hitz
yang best gillep wa cakap lu..rutin harian aku lepas brekfast, layan sampai muntah..ye lah, kalo x dengar lagu omputeh kan..6t orang tanya ke ap ke, leh la nyibuk sampuk jugak kan..napok benor daratnya xdengor lagu omputeh..tepat 2.30 ptg aku stop, bukan ape, coz time tu da masuk K-Pop lagu da..aku jiwa omputeh, geli ketiak aku layan lagu korea..=P

remote control tV jdi breakgame
men tukar2 channel jadik feveret aku skarang nih, tatau la ape ke penyakit yg hinggap kat aku ni..haha. cian kat minah kucing, nak layan American Next Top Model pun x leh..haha..opss lupa, skarang da bergelar makcik, dia da ada anak buah skrng, elok ler tu..dua2 ekoq telentang depan tV tgk menda2 lagho tu..


silang kaki lappy atas riba
fessbukk der..cuti2 kayak gini, sedap cari2 gaduh ngan budak2 yang baru nak start exam, bagi perang sikologi ckit kat diorang bahh..haha..tengok handal tak manage pressure..kah3!! kalo yang terer lagik, time ni nak ajak makwe / pakwe kluar tgok  movie lagi bagus,.amat digalakkan wat movie marathon 2 3 hari berturut-turut..=P

ikat perut tunggu pukul 4.30 p.m
bab ni aku slalu wat, hehe..punya malas tahap tenggiling, duk melingkor ngan Fb je kejenya, lapor pon lapor r, ade aku kesah?? ..tunggu puan ummi balik dari skoll, baru leh lunch..malas sgt nak masak meggii..padahal buleh je nak masak nasik beriani gam, tom yam campur bagai..haha
duduk dalam kegelapan
''ya rabbi anak buje sore ni! bakpo duk dale gelapnyo?? tingkap nelo dok buko, pintu abih tutup kemah keming guano hal??''  camtu la lebey kurang bila puan ummi tengok aku duk bergelap dalam umah..haha..bukan ape..aku memang sukakan kegelapan..tenang je duk dlm gelap2 ni..bukan dalam kesesatan tawu!!

riadah petang
petang nya banyak diisikan dengan menyiram pokok bunga sambil nyanyikan lagu tema Ramli sarip..haha..

derr..stop dulu, mak2 ayam n duda2 itik kat blakang umah asyik memekak je dari pagi tadi..jap aku nak pegi sigai sekoq2..hak tuih!

2 comments:

FasiHaH SupiaN said...

heh...habis kecek, aku yg dok pehe.....adess

sekapur said...

blajar lah bahasa klate..=P