Friday, April 22, 2011

aku risauu sgt bila fikir ni..



bale2..
korang pernah dengar tak kisah menantu dan mentua?? 
mesti penah dengar gak kan sikit2 kan?? 
amacam?? banyak yang best ke banyak yang x best??

kebanyakan yang biasa kita dengar adalah menantu perempuan dengan ibu mertua jarang ngam@ rapat..yang biasa kita dengar diorang selalu sepak terajang jarang bertepuk tampar ..

sebabnya?? si ibu tak sanggup lepaskan anak lelakinya yang dah dia sayang sangat2, tak sanggup berkongsi kasih sayang dengan menantu perempuan..lagi2 bila sebelum kawen, anak lakinya sihat2 je, tapi bila selepas kawen anak lakinya da kurus slim..haa lagi bising lah si mertua ni..cakap menantu tak pandai jaga anak dia..
         
       so, gurls kat luar sana, make sure stat malam pertama tu korang suap husben korang habis2, biaq mati kekenyangan xpa, haha..dari dengaq leteq mak mertua..kan? haha


si menantu?? tak tahan mertua queen control sangat suami dia, selalu sindir2 tajam depan menantu2 yang lain, sampaikan menantu ni dipandang ''menantu derhaka'' oleh menantu2 yang lain..nak melawan kan, mak husben.terpaksalah telan je yang pahit2 tu..sayang husben kan..

sadiskan?? soo sad..

soalnya..kenapa aku risaukan sangat nih?? why? why?? porke?? limaza??


aku anak laki sorang ja dalam family aku..hihi ^.^v


pening aku nak fikirkan..okey ke 6t puan ummi dengan menantu dia..dah la tu sorang ja menantu pompuannya..

kalo ngam 2 orang tu siap boleh makan sepinggan, tiduq sebantal...beres..aku bahagia..

tapi..

kalo pantang berjumpa teruih berbalas pantun menyindir..sengsara aku..ye dak?? haha..

diluah mati mak, ditelan mati wife..camno eh den nak wat ni ha..i sayang my mom, i pun love my wife ( mata kelip2 bercahaya ) 

tak tahu lah..stakat ni, puan ummi xdak plak demand menantu dia camna..maunya demand nak menantu kulit dia tan, kening melentik 13, darah campuran pakistan ke, pastu yang pandai talaqqi quran lagi..mano la den nak cari tu..

so, sape2 yang nak isi form tu..kontek lah puan ummi yek..hahaha..

2 comments:

FasiHaH SupiaN said...

boleh la plak amir nie..

sekapur said...

ap yang boleh?? o.0??