Sunday, February 13, 2011

hari ini dalam sejarah!



salam

semalam bersengkang mata untuk sediakan bahan ..
kena wat yang kaler2, yang men tepek2..
mau terlelap sekijap, bangun balik, digagahkan jua..
demimu..

pagi2 da ready tunggu bas..6.30 towh..
bbbrrrrr!!! sejukk giller..
nak ke Terminal Putra..
nek train ke Ampang..

pastu jalan kaki ke tempat destinasi..
tanya2 pak cik tu , jalan ke arah destinasi..
hampir tersesat jalan..

sampai2 ke destinasi.
angkut barang2, prepare seme benda, 
tulis apa yang patut..

lastly...
datang lah tetamu yang di tunggu-tunggu..
comel2-kiut-chubby-tembam


<3
euwww..rasa nak cubit2 jek pipi gebu diorang tu..
ada yang jenis manja, 
x kurang yang menggoda..O.0'' (oke aku tipu):P
 kih3..
seharian bermain dan bergurau senda..
berkongsi suka dan ria
ibarat aku yang dulu dilahirkan semula..
bersama si comiut-comiut ni..(comel + kiut)
haha..

penat letih beban dibahu
hilang serta merta..
apabila aku terdengar 
seruan


" cikgu amer..cikgu amer!.."


owhhh.
 apakah aku akan bertukar profesion 6t?? 
nantikan episod seterusnya..hihi

Friday, February 11, 2011

cik (asyraf)!!. SILA BACA!




sape tahu...sebelum ni gadoh2 sokmo..
TIBE-TIBE!..yang sorang ni bertunang..yang sorang lagi x tahu??
ahihi...


klik untuk tumbesaran terbaik!

..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
. cik...
maaf aku katakan..
anda sudah terkena 
" CHATTING HANGIT!! ''
...HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHHA...







P/S; Jgn marah ea..kih3

abang mirull..



diorang cuke main lukish-conteng-gadowhs..
tapi bila aku ade..
diorang cuke panggil aku..'' abang mirull..abang mirull..'' kih3 (~_~'')


 yang paling kiri..cuke cium pipi abang mirul..^.^v

 haziq '' nak kene rotan?! meh cini ''
 ''saya haziqah''..nak kenal? hihi

 .... -.-''

hensap!!! caye tembak awak!!~

Thursday, February 10, 2011

kes cium lari!!



salam cium-cumbu..

bangun pagi..siap2..pastu g start keta..
keluar keta x lepas..
coz ad awekz cantik kat depan tu..
 jeling2 kat saya, sambil senyum2..
menggoda plak tu..
nak tegur kan, saya ni pemalu orangnya..
xpe lah..kali ni mesti kena berani!

ku melangkah macho ke arah awekz tu sambil berkata..




 '' saya cium awak cikit boleh? ''





hasilnya..

sooo cute...aww!

sori lar bang ye..saya cium keta awak cikit..
lagipun abang x de time saya cium tu..
sori ye..saya cium lari..
hahahaha (gelak jahat! )

okeh sambung balik..

pastu pegi LCCT..
makan KFC..
balik UIA..
..
terponteng kelas..

-len kali sila cium banyak2 untuk elakkan terponteng kelas!





kemana kau pergi??



   semalam aku mimpi ko datang n Study kat UIA..but a litle bit strange feelin' lar..aku x tau knp??
ape2pun..its the greatest things if u wanna further study at UIA..seems we have lost contact almost 10 years..7767392..




p/s; aku bukan mimpi basah wei!!

Tuesday, February 8, 2011

my chinese muslim friend-adam kelvin


salam hitam putih kehidupan...

    Adam Kelvin aku kenal time pg kem di Masjid Wilayah ari tu, even still new friend aku dapat sedikit sebanyak tentang latar belakang hidup seorang hamba Allah ni..










kpd sahabat2 yang diluar sana, dibuang keluarga, kegagalan, keperitan serta kepayahan hidup didunia ini hanya sementara berbanding kesenangan dan kebahagiaan abadi di Akhirat sana..Allahu Akhbar..

Monday, February 7, 2011

my next heart beat..


yes, that is you..
that has gorgeous heart,
adorable to love,
that accept me as i am,
my good n bad thingy..
coz no body perfect..
just 
not 
know find
you yet... 

Sunday, February 6, 2011

tahniah kpd diorang..hafizah n iffa.


   hai,hai,hai..cuti raya cina sepatutnya cina-cina lah yang heppi hepp hepp hureyy!! tapi ada jugops yang x malu join venture skali..anyway..TAHNIAH!! kpd dua orang kawan aku yang melangsungkan Majlis Pertunangan diorang time cuti Raya Cina ari tue..kipidap sis!

 Hafizah & Wan Mohd Hafizal

Majlis Pertunangan Iffa..

My Bloody Chaos bro.

Saturday, February 5, 2011

dalam subjek DS ad Cj7..betul xtpu!!



           time tu kelas petang, angin sepoi-sepoi bahasa, syiok jer lecturer aku mengajar..kengkawan seme layan jer aku tengok time tu, lagik2 si raby tu..concerntrate dia mata buntang cam nak telan je lecturer towh (ngantuk)..haha..

tengah-tengah study slide tu, tiba2 plak aku ternampak...

klik untuk besarkan.






teruih aku terbayang...


hahaa..^.^ v

balik lewat x salah kan??

                                         


Asssalamualaikum
salam sejahtera, salam raya cina..kih3

     org len da balik umah @ kg da lama da, aku plak cbuk xnak balik kg awai2..bajet terengganu tu sedepa je dari UIA ye dak?? kih3..

                      bukan ape, bila ada keje, nak kene setelkan dulu sebelum balik ..bila da setel, merewang-rewang dulu, lepas rewang2..baru balik umah..hihi