Wednesday, January 5, 2011

risau jugak!



salam tahun baru (2011)..kih3..

baru2 ni, asyik masyuk kolling-kolling kawan-kawan lame, ada yang time skol rendah dulu, ada yang kenal time program kat skol menegah dulu, ada yang ex-skandal dulu(ada kew? haha)

kolling2 pertama ;

tuttt tuttt..prekk!! houih bunyik pe towh?                                               
hello khairil, apa kbr, jom malam ni ronggeng2 tepi jalan nak?
ermm, x leh r..aku kat spital ni..ayah aku kencing manis, kene potong kaki..
erkkk?? ok2 sory2 ada masa 6t insyaallah aku g lawat ayah ko k..
tuutt..                                          


kolling2 kedua ;

tuutt..tuutt..
helloww..assalamualaikum.(merdu gillep suara haha)
wkslm..err ap kbar? chat? family okey??
chat...family ok..tapi abah masuk wad..suspek sakit jantung...
hah??..


kolling2 ketiga ;

apsal ngan dia tu..sorang2 jer termenung..
xde..ayah dia meninggal minggu lepas..
erkk..innnalillahh.. 


deretan peristiwa yang seriusly buat aku takut..kehilangan orang yang aku sayang sangat2..yelah kadang2 risau jugak..sekarang semuanya musim penyakit..macam2 penyakit ada..kencing manis lah, sakit jantung lah, lelah lah, ..itu yang aku risau kat parent  aku tu..

dengan itu aku mengambil langkah berjaga-jaga, preventing is more important than cure!!

 jus monavie..(promo)
baik untuk jantung anda.

belilah jus kesihatan ini untuk langkah berjaga-jaga dari penyakit2 kronik..(^.^)v 

serius cerita kat atas tu aku tak tipu.. yang jus kesihatan ni plak..sape2 nak order..order kat aku okeh?? hik3..>.

 

No comments: