Saturday, July 31, 2010

impian ''dia''

pernah aku bertanya pada diri seseorang..

'' apa impian kamu ye?''
= banyak..x tau nak cakap camne..apesal lak tiba2 cakap hal impian nieh?..

'' ok lah senang cite, apa keta yang awak nak pakai bila da habis blajar nanti?''
= emm , aku suka yang cute2 gtuw..cam myvi ke, x pun swift..okeh gak..cantik..


'' owh..gitu..so, kalo umah impian tu camne plak?''
= x suka beli umah yang da siap, nak beli tanah sebidang, pastu buat design n renovate umah tu ikut taste sendiri..lagi best renovate ngn husband ( ayat tambah sendiri (6.^)v )



aku doakan..impian dia terkabul..

be my wife ..pleasee??

fairlady 350z modified..
 first impression aku tengok ''menatang nih''..sumpah aku da jadik mereng..aku dapat benda alah ni, meleleh wa cakap lu..haha..yang ni aku nak jadikan dia first wife aku..amacam?? hot x?? haha..

damn cool car..
pearl white colour..cantik, ni wife aku yang second..body nice ngan skirting yang puteh.. 

fairlady 370z..
3rd wife aku, simple but nice..most sexiest car bagi aku..bahagian dalam, toksah cakap..absolutely perfect!!

4th wife aku, korang mesti tertanya-tanya kan..toksah risau..da ada..cuma x declare lagi..:P


Tuesday, July 27, 2010

tak sabarrrr..

da lame tak pekena kambing kari gulai lemak asam..haha..wahai raya..cepat2 ler kamu datang..aku kepingin nak makan kambing golep nihh..