Monday, June 14, 2010

jual bontot??

        hai..hai.haii.. ape kabor seme orang kampung??..da lame aku x update blog ni..da berhabuk berkarat da pun..ish3..kecian lak kat blogger2 yang die-hard-fan aku tu,( macam ada..)..ye lah..tengok kat list dah sebulan tak update, ape ke hell?? ye dak? ingat dah arwah ke ape..

   aku still ada lagi, cuma sekarang menjalani kehidupan yang ingin mengubah hidup aku sendiri..semua dah aku korbankan untuk ubah hidup aku ni, tolak bontot je aku x jual..ish2.x sanggup aku..

nak ubah hidup, kena berkorban besar..ye dak?? ke dak ye?? ape-ape je lah..to all my fwenz..aku da ubah hidup aku..korang bila lagi??

No comments: