Tuesday, May 18, 2010

tak kan??

aku memang cerewet, kalo kat umah tu, seme da tau aku punya perangai camne..lagi2 my mum..hehe (^.^)V..

        baju dan seluar aku x leh jemur kat bawah terik cahaya matahari, nanti warna luntur..kecian kat adik-adik aku, kalu time aku balik umah, dia lah jadi P.A aku bahagian basuh baju, alah..sekali-sekala kan angah? tak pe kan..lagipun aku bukan balik selalu pun umah..ye dak??


   baju seluar aku tak leh basuh ngan washing machine, sebab tak fully bersih kalo basuh ngan washing mashine, lagi-lagi kalo ada yang termasuk lebih sabun dalam washing mashine tu..habeh baju seluar aku tampung2 putih sebab sabun tak larut sepenuhnya..yang tu lagi aku membebel tak henti-henti pada sapa yang basuh baju ari tu..sayang harta benda sendiri tu kan amalan mulia..(^.^)v..


    bilik-bilik aku nak kena kemas semuanya..aku memang anti, sapa yang masuk bilik aku, lepas tuh wat sepah2 kat bilik aku macam bilik dia yang cam tongkang pecah..demmit!!..


  loker2 aku semua nak kena gantung baju seluar nya..n kena classify kan yang belah kanan sekali ni untuk seluar, lepas tu baju kemeja, kemudian baju t-shirt, lepas tu baju long-sleeve, kain baju semayang, akhir sekali sweater..tak suke lipat2 baju seluar, coz nampak tak kemas..


cerewet sangat ke?? tak kan??..