Thursday, May 20, 2010

diganggu perempuan

aku bingung ..sejak dua menjak ni, asyik diganggu..oleh makhluk ape ntah..aku pun tak tau nak klassifikasikan makhluk ni camne..hishh, serem sejuk aku, bila bertembung ngan 'dia'..


 3 hari lepas, dalam samar-samar petang maghrib, aku on the way ke surau, mula jalan- jalan slow-slow gitue, ye lah pakai kain pelikat, kalo nak berlari kan, mau terlondeh plak..ehem2, korang jangan nak ''membayangkan'' aku terlondeh plak ea!!..euuwww :P

kat mane tadi??..ha, tengah jalan tu, dari jauh aku nampak 2 makhluk ni, jalan dari arah hadapan aku. Dalam hati aku, aku dah tak sedap hati dah,'' sudah lahh..habis aku..habis..'' . aku jalan laju-laju, tak nak bagi makhluk tu tegur aku, dah lah time tu, time gelap, waktu maghrib, mak aku cakap, time2 maghrib ni banyak benda-benda halus ni..

sampai je berselisih, aku tetap jalan laju..nasib baik, makhluk tu tak tegur aku, dia jalan straigh je, melepasi aku..tapi sangkaan aku meleset sama skali.. tiga langkah aku melepasi makhluk tu, ..tiba-tiba je bunyik..










" hai awak, sorang je?? "..dengan suara yang ayu..pastu bunyik gelak-gelak..





aku ingatkan aku dah lepas dari godaan perempuan tu..takk jugak..ye perempuan tu cantik giler..kalo dari belakang 100% body perempuan..tapi sayang, nama nya TAK ada BINTI ..

aku perasan, yang aku ni dah di ushar-ushar dek ''perempuan'' ni dah 2 3 minggu..kalo bertembung, sure dia pandang-pandang aku..argghhh!!..tak dapat dibayang, kalo aku dipegang-pegang, dibelai-belai oleh "perempuan" tu..arggghhh..takk nakk!! tak nakk!!..

3 comments:

adeqmanje said...

haha..xde binti eh??dh 2?/ade bin la awek 2??haha.. ;DD

sekapur said...

ad bin bahh..

adeqmanje said...

hahaha..lwak2..eewww!!!xdpt bygkn der.. ;DD