Sunday, May 9, 2010

aku dilahirkan dengan 2 jantina..

                  siang tadi aku pegi ke Kepong nek train ktm..macam biasa, lepas beli tiket, turun bawah nak tunggu train sampai..tunggu punya lah lame, cam siput vavi lembapnye train itu..tengah-tengah tunggu tu, kat depan platform sana tu ada lah sekumpulan manusia, diorang borak apentah..pastu gelak ramai2, kuat plak tu..annoying toll.. cam KL sentral tu sepupu sepapat diorang punya..demmit!!..

                da puas menunggu bagai nak rak, baru lah sampai train nya..ramailah yang dok beratur berhimpit-himpit nak masuk train..aku yang bijak pandai ni,perhati dulu..yang mane gerabak yang tak ramai orang nak masuk..hah!! tu dia, aku nampak satu pintu gerabak tu, tak ramai orang yang himpit-himpit..

                Dengan kontrol macho, aku melangkah masuk gerabak tu..dalam hati aku,"apelah korang sumer yang lain, gerabak ni tak ramai orang nak masuk, yang korang vuduh tak makan taugeh pegi himpit-himpit jugak kat gerabak yang ramai orang tuh, sapa suruh.".Aku masuk tanpa memandang kiri kanan, bersandar kat tepi pintu, sambil memandang ke luar..aku perasan, ada awek-awek tengok2 je kat aku, even makcik-makcik jeling-jeling manja jek kat aku.''kontrol macho..kontrol macho bro'' detik hati aku..











diam...












pelik...












sunyi...














hik!! hik! hik!!..ada suara awek gelak gedik-gedik kat belakang aku...baru aku perasan...ARGGHHH!! demmit!! aku tersalah masuk gerabak khas perempuan!!!..
risau betul aku, takut awek-awek dan makcik-makcik tu pikir aku ni dilahirkan dengan dua jantina..aku lelaki dowh!!




 

4 comments:

rabiatul said...

HAHAHAHA.sape suruhhhh masuk je

eifa said...

huhuhu...ambk pengajaran la yea...

░♥si lampu neon♥░ said...

weh bagus gilerrrrrr tak amik gamba ke lam ktm tu? kalau tak mesti leh masuk contes arieza hahaha ;)

Nazz@Purple said...

tu la pasal..jgn buat lagi tau..hahahahah....