Friday, May 14, 2010

aku benci kau, awek jijik!!!

     


            hari ni, lepas menjadi tukang hangguk time khutbah jumaat, aku pun pulang dengan hati yang girang.Ibarat tok imam pulang petang, aku menyusuri jalan-jalan nak ke stesen KTM, pastu terserempak ngan awek yang tengah main-main kat tepi jalan sambil ushar-ushar aku yang alim (^.^)v. aku berhenti sekejap berjalan, segan , takut, malu pun ade kat awek ni.mujur lah tuan dia datang, bawak dia masuk rumah..terselamat aku dari godaan awek  tu..

         dah sampai kat jalan last nak ke stesen tu, terjumpa lagi awek yang lain, lagi cute dari yang tadi tu, rambut lurus blonde rebonding, tengah jalan berhadapan dengan aku. aku jalan pelan-pelan sambil tunduk malu-malu, bila dah lepas berselisih dengan awek tu.aku perasan awek tu pusing balik sambil berkata..
















Gong!!..Gong!!..Gong!!.. sambil berlari kearah aku..












sekali awek tu menyalak kat aku, ibarat lari pecut 100 meter aku lari masuk ke kaunter tiket KTM..sampai je kat depan kaunter tu, akak kaunter tiket tu tanya..'' kena kejar anjing ke dik?? hik!! hik!! hik!! ".. aku benci ko awek jijik!!! jatuh maruah aku..benci! benci! benci!!

4 comments:

AiZ said...

hakhak.. ^___^

raby said...

mane kau tau anjing tu betina.haha

sekapur said...

aiz- hik3!!!

raby- binatang tu ushar2 aku r..aduii..

HEMY said...

area blkg minlon umah lama aku pn jenis yg kejar orang