Friday, February 26, 2010

pantai, laut dan sunset ~

setiap kali aku balik terengganu, pasti aku tak sabar nak sampai di kawasan lalauan pesisir pantai terengganu..sepanjang laluan jalan raya dari Kemaman sampai lah ke Merchang..aku admire sangat dengan pemandangan pantai..entah lah mengapa..maybe aku ni, type of person yg suke kan pemandangan yang tenang kot..

paling yang aku adore sangat , bila time sunset..duk dalam bas tu, aku rase nak je suruh pemandu bas tu stop kt tepi jalan, aku nak turun pegi tepi pantai n feel the sunset shine..such a ''adrofeelomatic'' sense..

aku suka lepak kat tepi pantai bila balik terengganu, tengok laut, tengok pulau, tengok bot2...duk termenung 2 3 jam pun aku tak kisah..betapa hati ni, sukakan pantai n laut..feel the breeze of the sea, hear the sound of sea bird, and the splash of the wave..make me feel drowning down with these things...



my hope, there will someday, that i gonna see the sunset with my " loving" person..feeling the sense of romantics at the times of dawn...:)

No comments: