Sunday, November 29, 2009

Reuni0n skgB..:-)

Waahh..best nya, bleh jmpa kawan2 lama,.time sk0lah rendah dlu..huhu...adi, rahim, aizul, sabri, awari, azizul, rizal, hafizah, hawa..even x semua datang,.aku amat gembira,teng0k keadaan kawan2 aku semua...diorang semua dah berubah..totally 180° degree..ha3..

Rahim- skrang blajar kt uitm arau..dlm civil engineering..bru je angkt rxz hitam..6pk cm nk jdi mat m0t0r jew..hu3..





Adi-skrang stdy kt uitm jengka..walala,skrang dah jadi sc00terist..vespa warne hijaunya yg membingitkan telinga..ha3 n pakaian dia pn dah jadi cm org 60-an dlu..sluar yg ketat kt atas n luas kt kaki..hu3..




Awari-skrang stdy kt umt, ambik k0s pengurusan perniagaan ..:-)

Aizul- skrang stdy kt p0liteknik tanah merah..:-)

Sabri- skrang stdy kt yayasan terengganu..ambik bhagian k0mputer..;-)




Azizul-skrang stdy kt p0liteknik penang..;-)..




Hafizah- bru je tmatkn stdy dlm pastri..;-)

Hawa- pun sama ngan hafizah,baru tamatkan kursus pastri..;-)

Rizal- skrang tgah praktikal di kuantan..;-)




Aku pun tmpang gembira teng0k kwan2 aku semua,dh mempunyai cita2 tersendiri...aku doakan mereka semua berjaya lm apa yg di0rang usahakn...amin;-).



haa ni wa..skrang study kat UPSI..dgr kate nk jadi cikgu yg dedikasi..haw3..apepun..kami doakan wa jadi cikgu untuk bakal anak2 kami sume 6t...free of charge..x gitu wa??  ngee~


 ni dia sorang lagi..iffa..the youngest one in our group...skrang study kat UTM, johor..aku lost contact ngan dia almost 7 years..tahun ni baru on balik..uish..




P/s- thanks to hafizah n hawa,cz t0l0ng sp0ns0r juadah makanan yg best2..hasil dari kursus pastri di0rang..:-)

No comments: